Filme Recente :

Te mai măriţi cu mine? (2012)

 Te mai măriţi cu mine? (2012) online subtitrat, Te mai măriţi cu mine? (2012) film, Te mai măriţi cu mine? (2012) film online subtitrat, Te mai măriţi cu mine? (2012) film gratis, Te mai măriţi cu mine? (2012)online gratis, Te mai măriţi cu mine? (2012)

Tom Solomon îi declară iubire veşnică frumoasei Violet Barnes şi o cere în căsătorie la un restaurant, într-un cadru romantic, organizând ulterior o petrecere de logodnă la care este invitată toată familia, însă nunta se amână an după an din cauza lipsei de timp a partenerilor şi din cauza obstacolelor profesionale care intervin. Violet se înscrie într-un program cu o durată de 2 ani la Universitatea din Michigan, după care obţine o promovare de la şeful ei Winton Childs şi este forţată să se mute în alt oraş, iar oficializarea relaţiei rămâne tot timpul în plan secund, dorinţa de a fructifica oportunităţile profesionale fiind mai puternică decât dorinţa de a întemeia o familie.

Te mai măriţi cu mine? (2012) Online Gratis Subtitrat 


Partea2
Share this article :

Trimiteți un comentariu

 
Schimb de linkt : Adauga link-ul tau |
Copyright © 2013. Filme online, online subtitrat , filme online gratis subtitrate in limba romana, filme noi - All Rights Reserved
Filme si Seriale online 2012-2013